Ongelmia Amazon Alexan Bose Skillin käytössä?

Liittyy tuotteisiin:

enemmän...

Alexan Bose Skillin avulla voit kuunnella musiikkia SoundTouch-järjestelmillä puhumalla Amazon Alexan kanssa yhteensopivalle laitteelle. Skill on yhteensopiva kaikkien SoundTouch-järjestelmien kanssa.

Huomautus: Amazon Alexa ei ole saatavilla kaikilla kielillä ja kaikissa maissa.

Jos sinulla on ongelmia SoundTouch-komennon suorittamisessa Alexan kautta:

Yritä muotoilla komento toisin. Alexa voi tulkita lauseita useilla tavoilla, joten yritä sanoa komento toisella tavalla.

Jos Alexa ei löydä järjestelmääsi:

• Soita järjestelmällä jotakin käyttämättä Alexaa (esim. käyttämällä järjestelmän painikkeita tai SoundTouch-sovellusta). Tämä voi auttaa muodostamaan yhteyden uudelleen.
  • Pyydä Alexaa etsimään yhdistettyjä laitteita sanomalla ”Alexa, discover my devices” (Alexa, etsi laitteeni).
  • Nollaa järjestelmä irrottamalla virtajohto minuutin ajaksi (SoundTouch Portable nollataan pitämällä AUX-painiketta painettuna noin 15 sekunnin ajan, kunnes näyttö tyhjenee).
  • Nollaa Alexa-laite irrottamalla virtajohto minuutin ajaksi.

Anna SoundTouch-järjestelmillesi yksinkertaisia huoneiden nimiä, jotta Alexa löytää ne helpommin (esim. ”Office”, ”Bedroom” tai ”Den” mieluummin kuin ”John's office”, ”Bedroom3” tai ”ST300 Den”). Käytä nimissä myös välilyöntejä normaalisti (esim. ”Master bedroom” eikä ”Masterbedroom”). Pyri välttämään erikoismerkkejä tai numeroita järjestelmien nimissä

Jos haluat nimetä SoundTouch-järjestelmän uudelleen, avaa SoundTouch-sovellus ja valitse Valikko (≡) > Asetukset > Kaiuttimen asetukset > [järjestelmän nimi] ja muokkaa sitten nimeä valitsemalla Kaiuttimen nimi.

Jos et pysty hallitsemaan musiikkipalvelua, varmista että se on lisätty Amazon Alexa -sovellukseen valitsemalla Menu (Valikko) > Settings (Asetukset) > Music & Media (Musiikki ja media). Pyydä palvelun lisäämisen jälkeen Alexaa soittamaan palvelua järjestelmälläsi käyttämällä nimeä, jonka annoit järjestelmälle SoundTouch-sovelluksessa. Jos esimerkiksi annoit järjestelmällesi nimen ”Kitchen”, sano ”Alexa, play some jazz in the Kitchen” (Alexa, soita jazzia keittiössä).

Jos musiikki keskeytyy hetkeksi SoundTouch-järjestelmässä, varmista ettei kukaan puhu Alexalle. Jos Alexa soittaa musiikkia omasta kaiuttimestaan, musiikki vaimenee puhuessasi Alexalle. Jos Alexa soittaa musiikkia siihen yhdistetyistä SoundTouch-järjestelmistä, musiikki hiljennetään, kun joku puhuu Alexalle.

Poista Bose Skill käytöstä ja ota se uudelleen käyttöön Alexa-sovelluksessa.