Ongelmia juhla- ja stereotilojen käytössä

Kokeile seuraavia ohjeita, jos sinulla on ongelmia juhla- ja stereotilojen kanssa:

Yhdistä kaiuttimet käyttämällä Connect-sovellusta
Juhla- ja stereotilat voi ottaa käyttöön joko Bose Connect -sovelluksella tai muodostamalla pariliitoksen manuaalisesti kaiuttimen painikkeilla. Suosittelemme pariliitoksen muodostamista Bose Connect -sovelluksella, koska

• Connect-sovellus on suunniteltu käyttäjäystävälliseksi
  • Connect-sovelluksella juhla- tai stereotilaan voi asettaa mitkä tahansa yhteensopivat kaiuttimet. (Pariliitoksen voi muodostaa esimerkiksi Revolve- ja Revolve+ -kaiuttimien välille.) Manuaalisella pariliitoksella voi yhdistää vain saman merkkisiä kaiuttimia.
  • Varmista, että vain yksi kaiutin on aktiivisessa yhteydessä mobiililaitteeseen.
    Stereo- ja juhlatila ei toimi, jos molemmat kaiuttimet ovat yhteydessä mobiililaitteeseen.

Tarkista ohjelmistoversio
    Ohjelmiston ja kaiuttimien on oltava ajan tasalla stereo- ja juhlatilaa käytettäessä. Jos kaiuttimissa on eri laiteohjelmistoversiot, pariliitoksen muodostamisessa voi ilmetä ongelmia.

Keskeytä toisto stereo- ja juhlatilan käyttöönoton ajaksi.
    Keskeytä äänen toisto kaikkiin kaiuttimiin ennen kuin käynnistät stereo- ja juhlatilan.

Nimeä kaiutin uudelleen Connect-sovelluksessa
    On suositeltavaa nimetä kaksi saman merkkistä kaiutinta uudelleen Connect-sovelluksessa, jotta niiden nimet eivät olisi täysin samat.

Palauta tehdasasetukset.
    Tietoja kaiuttimien tehdasasetusten palauttamisesta on kohdassaKaiuttimen tehdasasetusten palautus.

Huomautus: Tehdasasetusten palautusta käytetään satunnaisten tuoteongelmien korjaamiseksi. Palautusta ei pitäisi tehdä jatkuvasti.