Ongelmia juhla- ja stereotilojen käytössä

Kokeile seuraavia ohjeita, jos sinulla on ongelmia juhla- tai stereotilan kanssa:

Yhdistä kaiuttimet käyttämällä Connect-sovellusta
Juhla- ja stereotilat voi ottaa käyttöön Bose Connect -sovelluksella tai muodostamalla pariliitoksen manuaalisesti kaiuttimen painikkeilla. Suosittelemme pariliitoksen muodostamista Bose Connect -sovelluksella, koska

• Connect-sovellus on suunniteltu käyttäjäystävälliseksi
  • Connect-sovelluksella juhla- tai stereotilaan voi asettaa mitkä tahansa yhteensopivat kaiuttimet. (Pariliitoksen voi muodostaa esimerkiksi Revolve- ja Revolve+ -kaiuttimien välille.) Manuaalisella pariliitoksella voi yhdistää vain saman mallisia kaiuttimia.

Varmista, että vain yksi kaiutin on aktiivisessa yhteydessä mobiililaitteeseen
Stereo- ja juhlatila eivät toimi, jos molemmat kaiuttimet ovat yhteydessä mobiililaitteeseen.

Tarkista ohjelmistoversiot
Kummassakin kaiuttimessa on oltava sama (uusin) ohjelmistoversio stereo- tai juhlatilaa käytettäessä. Jos kaiuttimissa on eri laiteohjelmistoversiot, pariliitoksen muodostamisessa voi ilmetä ongelmia.

Keskeytä toisto stereo- tai juhlatilan käyttöönoton ajaksi
Keskeytä äänen toisto kaikkiin kaiuttimiin ennen kuin käynnistät stereo- tai juhlatilan.

Nimeä kaiuttimet uudelleen Connect-sovelluksessa
On suositeltavaa nimetä kaksi saman merkkistä kaiutinta uudelleen Connect-sovelluksessa, jotta niiden nimet eivät olisi täysin samat.

Palauta tehdasasetukset
Tietoja kaiuttimien tehdasasetusten palauttamisesta on kohdassaKaiuttimen tehdasasetusten palautus.

Huomautus: Tehdasasetusten palautusta käytetään satunnaisten tuoteongelmien korjaamiseksi. Palautusta ei pitäisi joutua tekemään jatkuvasti.