90 päivän riskitön kokeilu, kahden vuoden takuu ja maksuton perustoimitus yli 45 €:n tilauksiin

Ongelmia Amazon Alexan Bose SoundTouch Control Skillin käytössä

Liittyy tuotteisiin:

enemmän...

Alexa voi ohjata Bose SoundTouch Control Skillin avulla SoundTouch-järjestelmien toistoa, äänenvoimakkuutta ja virtaa sekä tarjota apua komentojen kanssa ja kertoa toistettavan kappaleen.

Huomautus: Amazon Alexan Bose SoundTouch Control Skill on saatavilla ainoastaan käyttäjätileillä, joiden kieleksi on määritetty englanti (Yhdysvallat). Muita kieliä ei tueta. Amazon Alexa ei ole saatavilla kaikilla kielillä ja kaikissa maissa.

Jos Alexa ei vastaa SoundTouchin komentoon:

Muista sanoa ”Ask Bose” (Pyydä Bosea) ennen komentoa, joka on tarkoitettu Bose-tuotteellesi. Sen sijaan, että sanoisit esimerkiksi ”Alexa, turn up the volume” (Alexa, lisää äänenvoimakkuutta), sano ”Alexa, ask Bose to turn up the volume” (Alexa, pyydä Bosea lisäämään äänenvoimakkuutta).

Yritä muotoilla komento toisin. Alexa voi tulkita lauseita useilla tavoilla, joten yritä sanoa komento toisella tavalla.

Jos Alexa ei löydä järjestelmääsi:

  • Soita järjestelmällä jotakin käyttämättä Alexaa (esim. käyttämällä järjestelmän painikkeita tai SoundTouch-sovellusta). Tämä voi auttaa muodostamaan yhteyden uudelleen.
  • Nollaa järjestelmä irrottamalla virtajohto minuutin ajaksi (SoundTouch Portable nollataan pitämällä AUX-painiketta painettuna noin 15 sekunnin ajan, kunnes näyttö tyhjenee).
  • Nollaa Alexa-laite irrottamalla virtajohto minuutin ajaksi.

Anna SoundTouch-järjestelmillesi yksinkertaisia huoneiden nimiä, jotta Alexa löytää ne helpommin (esim. ”Office”, ”Bedroom” tai ”Den” mieluummin kuin ”John's office”, ”Bedroom3” tai ”ST300 Den”). Käytä nimissä myös välilyöntejä normaalisti (esim. ”Master bedroom” eikä ”Masterbedroom”). Pyri välttämään erikoismerkkejä tai numeroita järjestelmien nimissä

Jos haluat nimetä SoundTouch-järjestelmän uudelleen, avaa SoundTouch-sovellus ja valitse Valikko (≡) > Asetukset > Kaiuttimen asetukset > [järjestelmän nimi] ja muokkaa sitten nimeä valitsemalla Kaiuttimen nimi.

Jos haluat ohjata musiikkipalvelua, sinun on otettava käyttöön Bose Skill Amazon Alexa -sovelluksessa. Bose Skill tukee Amazon Musicia, Pandoraa, TuneIniä, SiriusXM:ää ja iHeartRadiota.

Jos haluat käyttää jotakin näistä palveluista, lisää yksi tai useampi niistä Alexa-sovellukseen valitsemalla Valikko > Asetukset > Musiikki & Media. Kun palvelu on lisätty, pyydä Alexaa ohjaamaan SoundTouch-järjestelmääsi. Muista käyttää nimeä, jonka olet antanut järjestelmälle SoundTouch-sovelluksessa. Jos esimerkiksi annoit järjestelmällesi nimen ”Kitchen”, sano ”Alexa, play some jazz in the Kitchen” (Alexa, soita jazzia kohteessa Kitchen).

Voit myös kysyä Alexalta, minkälaisia SoundTouch-komentoja voit sanoa. Jos haluat apua, sano ”Alexa, ask Bose for help” (Alexa, pyydä Boselta apua).

Oliko tiedoista apua?

Hienoa, kiitos palautteestasi. Voit kirjoittaa lisäkommentteja alle.
Olemme pahoillamme, ettei sivu vastannut odotuksiasi. Kerro meille kokemuksestasi ja mitä voisimme tehdä paremmin.
Lähetä
Kiitos, arvostamme antamaasi lisäpalautetta.