Laite ei vastaa kaukosäätimen painikkeiden painamiseen.

Jos laite ei reagoi kaukosäätimeen, kokeile seuraavia keinoja:

Kaikki ominaisuudet ja toiminnot eivät ole yhteensopivia kaikkien Android- ja iOS-laitteiden kanssa. Jos käytät Apple-laitetta, katso kohta Apple-yhteensopivat laitteet. Jos käytät Samsung-laitetta, katso kohta Samsung Galaxy -yhteensopivat laitteet.

Monen painalluksen toiminnot: vaihtele painikkeiden painamisnopeutta.

Poista laite mahdollisesta kotelosta tai suojuksesta.

Varmista, että kuuloketulossa ei ole epäpuhtauksia.