TOIMITETTAVISSA 1–2 ARKIPÄIVÄN KULUESSA. RISKITÖN KOKEILUJAKSO JA MAKSUTON PERUSTOIMITUS YLI 45 €:N TILAUKSIIN

Musiikkikirjaston poistaminen SoundTouchista

Liittyy tuotteisiin:

enemmän...

Voit poistaa olemassa olevan musiikkikirjaston SoundTouch-tililtäsi toimimalla seuraavasti:  

Käynnistä SoundTouch-sovellus.

Valitse Valikko (≡) vasemmasta yläkulmasta.
Huomautus: Jos valikkokuvaketta (≡) ei näy pöytätietokoneessa tai tablet-laitteessa, liukuvalikko saattaa olla jo avoinna.

Valitse Asetukset > Musiikkipalvelut.

Valitse Tietokoneen musiikkikirjasto tai NAS-aseman musiikkikirjasto sen mukaan, mihin kirjastosi on tallennettu.

Valitse POISTA MUSIIKKIKIRJASTO.

Valitse POISTA valintasi vahvistamiseksi.

Oliko tiedoista apua?

Hienoa, kiitos palautteestasi. Voit kirjoittaa lisäkommentteja alle.
Olemme pahoillamme, ettei sivu vastannut odotuksiasi. Kerro meille kokemuksestasi ja mitä voisimme tehdä paremmin.
Lähetä
Kiitos, arvostamme antamaasi lisäpalautetta.