Tiedonsiirtomerkkivalo

Liittyy tuotteisiin:

tietyissä tilanteissa puhelin ei pysty siirtämään riittävästi tietoja bluetooth®-telakointiasemaan. tämä voi vaikuttaa sounddock 10 -järjestelmästä kuuluvan äänen laatuun.

telakointiaseman tiedonsiirtomerkkivalo ilmaisee, kuinka hyvin  bluetooth® -telakointiasema vastaanottaa tietoja siihen yhdistetystä bluetooth®-musiikkilaitteesta.

huomautus: tietyt puhelimet eivät pysty lähettämään tietoja riittävän nopeasti. tällöin merkkivalo vilkkuu.

merkkivalo palaa:
ei vaikutusta

hidas vilkkuminen (merkkivalo palaa pitempään kuin on sammuneena):
voi vaikuttaa

nopea vilkkuminen (merkkivalo palaa ja on sammuneena yhtä pitkään):
todennäköisesti vaikuttaa

Jos äänenlaatu heikkenee:

• Siirrä laite lähemmäs järjestelmää tai toiseen paikkaan.
  • Siirrä laite pois sähkömagneettista säteilyä tuottavien laitteiden läheltä. Tällaisia laitteita ovat esimerkiksi mikroaaltouuni, toinen Bluetooth®-laite tai langattoman verkon reititin.
  • Sulje puhelimessa tai laitteessa käytössä olevia sovelluksia.
  • Katkaise laitteen yhteys ja muodosta se uudelleen.