Frames-lasien virran kytkentä ja katkaisu

Liittyy tuotteisiin:

Virran kytkeminen

Kytke Frames-laseihin virta painamalla oikean sangan painiketta. Tilamerkkivalo palaa valkoisena kaksi sekuntia ja muuttuu sitten Bluetooth®-yhteystilan mukaan. Äänikehote ilmoittaa akun varaustason ja Bluetooth-yhteyden tilan.

Frames-lasien virtapainike ja tilamerkkivalo

Virran katkaiseminen

Käännä lasit ylösalaisin kahdeksi sekunniksi. Tilamerkkivalo palaa valkoisena ja sammuu sitten.

Huomautus: Kun lasien virta on katkaistu, voit liikutella niitä kaikkiin suuntiin.

Voit katkaista Frames-lasien virran kääntämällä ne ylösalaisin.

Automaattinen virrankatkaisu

Automaattinen virrankatkaisu säästää akkua silloin, kun Frames-laseja ei käytetä. Frames-lasien virta katkeaa, kun ääni on pysäytetty eikä laseja ole liikutettu 5 minuuttiin.

Kytke laseihin virta painamalla oikean sangan painiketta.