Amazon Alexan Bose Skillin käyttö (sisältää videon)

Liittyy tuotteisiin:

enemmän...

Alexan Bose Skillin avulla voit kuunnella musiikkia SoundTouch-järjestelmillä puhumalla Amazon Alexan kanssa yhteensopivalle laitteelle. Skill on yhteensopiva kaikkien SoundTouch-järjestelmien kanssa.

Huomautus: Amazon Alexa ei ole saatavilla kaikilla kielillä ja kaikissa maissa.

Aloittaminen

Käynnistä SoundTouch-sovellus ja asenna saatavilla olevat päivitykset. Jos päivitys on saatavilla, SoundTouch-sovellus pyytää sinua päivittämään järjestelmän. Asenna päivitys pyydettäessä.

Yhdistä SoundTouch-tilisi Alexa-sovellukseen. Jos sinulla ei ole Alexa-sovellusta, asenna se mobiililaitteesi sovelluskaupasta. Kirjaudu sitten sovellukseen Amazon-tilisi tunnuksilla:

• Käynnistä Amazon Alexa -sovellus mobiililaitteessa.
  • Valitse sovelluksen valikosta Skills.
  • Kirjoita hakukenttään Bose ja paina hakukuvaketta.
  • Valitse hakutuloksista Bose Skill.
  • Valitse Enable (Ota käyttöön).
  • Anna SoundTouch-tilisi käyttäjätunnus ja salasana pyydettäessä.

Yhdistä musiikkipalvelusi Alexa-sovelluksessa. Alexan Bose Skill tukee Amazon Musicia, Pandoraa, TuneIniä, SiriusXM:ää ja iHeartRadiota. Jos haluat käyttää näitä palveluita, lisää ne Alexa-sovellukseen:

• Käynnistä Amazon Alexa -sovellus mobiililaitteessa.
  • Valitse sovelluksen valikosta Settings (Asetukset) > Music & Media (Musiikki ja media).
  • Valitse haluamasi musiikkipalvelu.
  • Valitse Link account to Alexa (Yhdistä tili Alexaan) ja anna kyseisen musiikkipalvelun tilitietosi.

Nyt olet valmis käyttämään Alexaa SoundTouch-järjestelmien kanssa

Pyydä Alexaa hallitsemaan SoundTouch-järjestelmääsi. Muista käyttää nimeä, jonka olet antanut järjestelmälle SoundTouch-sovelluksessa. Jos esimerkiksi annoit järjestelmällesi nimen Kitchen, kokeile seuraavia komentoja:

• Alexa, play some jazz in the Kitchen (Alexa, soita jazzia keittiössä).
  • Alexa, turn up the volume in the Kitchen (Alexa, lisää äänenvoimakkuutta keittiössä).
  • Alexa, what’s playing in the Kitchen? (Alexa, mitä keittiössä soitetaan?)