Yhdistettyjen laitteiden hallitseminen

Muiden laitteiden ohjaaminen Lifestyle®-kaukosäätimen avulla:

Käynnistä televisio. Valitse television tuloliitäntä, joka on yhdistetty Lifestyle®-järjestelmään.

paina keskusyksikön setup-painiketta.

Asennus

paina kaukosäätimen alanuolipainiketta, kunnes "[lähde] setup" -kohta näkyy korostettuna. vahvista sitten valinta painamalla ok-painiketta. ([lähde] tarkoittaa laitteen tyyppiä, kuten blu-ray disc™ -soitinta, digiboksia, pelikonsolia, jne.)

paina alanuolipainiketta, kunnes seuraavat kohdat näkyvät korostettuina:

set up the remote (ohjelmoi kaukosäädin) – jos sinulla on laitteen alkuperäinen kaukosäädin

manual remote code entry (anna kaukosäätimenkoodi manuaalisesti) – jos alkuperäistä kaukosäädintä ei ole tai jos järjestelmä ei tunnista infrapunasignaalia

paina ok-painiketta ja seuraa näytössä näkyviä ohjeita

Kaukosäädin lähettää infrapunakomennot televisioon toisen laitteen ohjaamiseksi. Jos lähteeksi on valittu televisio, Bose®-kaukosäädin lähettää muut infrapunakomennot televisioon. Jos on ohjelmoitu oikea kaukosäätimen koodi, Bose-kaukosäätimen painikkeiden painaminen ohjaa television perustoimintoja. Niitä ovat kanavan vaihtaminen, tv-tulo, television käynnistäminen ja sammuttaminen, Image view (television kuvasuhteen muuttaminen) ja valikko.