Ohjauspainikkeet

Liittyy tuotteisiin:

Ohjauspainikkeet sijaitsevat kaiuttimen yläosassa. Seuraavassa kuvataan jokainen painike ja niiden toiminnot.

Virtapainike: Käynnistää ja sammuttaa kaiuttimen. Voit tarkistaa akun lataustilan pitämällä painiketta painettuna.

Bluetooth: Valitsee Bluetooth-lähteen. Kaiutin yrittää muodostaa yhteyden laitteeseen, josta muodostettiin viimeksi pari sen kanssa (vilkkuva valkoinen valo). Jos laitteita ei ole muodostettu laitepariksi, kaiutin siirtyy löydettävään tilaan (sykkivä sininen valo). Kun Bluetooth on valittuna, voit painaa painiketta uudelleen, jolloin kaiutin siirtyy löydettävään tilaan ja siihen voidaan muodostaa pariliitos. Voit palata yhdistämistilaan painamalla painiketta uudelleen.

AUX: Kytkee päälle AUX-liittimeen liitetyn laitteen toiston.

Mykistys: Mykistää kaiuttimen tai poistaa mykistyksen.

Äänenvoimakkuuden vähennys (-): Voit vähentää kaiuttimen äänenvoimakkuutta vähän kerrallaan painamalla tätä painiketta. Voit vähentää äänenvoimakkuutta jatkuvasti pitämällä painiketta painettuna.

Äänenvoimakkuuden lisäys (+): Voit lisätä kaiuttimen äänenvoimakkuutta vähän kerrallaan painamalla tätä painiketta. Voit lisätä äänenvoimakkuutta jatkuvasti pitämällä tämän painikkeen painettuna.