UUUSIA TUOTTEITA SAAPUNUT! TUTUSTU.
Myymälät Ostoskori

Ohjauspainikkeen vianmääritys

Vastaus- ja lopetuspainikkeet sekä äänenvoimakkuuspainikkeet eivät toimi tai toimivat katkonaisesti.

Kaikkien sovellusten kaikkia toimintoja ei tueta. Vastaus- ja lopetuspainikkeet sekä äänenvoimakkuuspainikkeet on suunniteltu toimimaan iPhonen® ja tärkeimpien Apple®-sovellusten kanssa. Kolmannen osapuolen sovellukset ja muut kuin Applen tuotteet voivat toimia rajoitetusti tai eivät ollenkaan. Jos vastaus- ja lopetuspainikkeet sekä äänenvoimakkuuspainikkeet toimivat huonosti, kokeile seuraavia keinoja:

  • Irrota tulojohto puhelimesta ja kiinnitä se uudelleen. Tulojohto on saattanut löystyä tai sitä ei ole kiinnitetty kunnolla. Irrota johto puhelimesta ja kiinnitä se uudelleen.
  • Varmista, että vastaus- ja lopetuspainiketta painetaan keskeltä eikä reunoilta.
  • Varmista, että painike ei ole juuttunut ala-asentoon. Kun painiketta on painettu, sen tulisi palautua takaisin alkuperäiseen asentoonsa. Saat selville, onko painike juuttunut, painamalla sitä muutaman kerran.
  • Varmista, että iPodin tai iPhonen ”sekoita ravistamalla” -tila on pois käytöstä. Tämä uudemmissa malleissa oleva toiminto mahdollistaa soivan kappaleen vaihtamisen laitetta ravistamalla. Jos toiminto ei ole pois käytöstä, se voi käynnistyä vahingossa esimerkiksi liikkeestä asettaessasi iPodia taskuun. Ota toiminto pois käytöstä ja tarkista vastaus- ja lopetuspainikkeen toiminta uudelleen.