90 päivän riskitön kokeilu, kahden vuoden takuu ja maksuton perustoimitus yli 45 €:n tilauksiin

Ohjauspainikkeiden vianmääritys

Liittyy tuotteisiin:

Vastaus- ja lopetuspainikkeet tai äänenvoimakkuuspainikkeet eivät toimi tai toimivat katkonaisesti.

Kaikkien sovellusten kaikkia toimintoja ei tueta. Vastaus- ja lopetuspainikkeet ja äänenvoimakkuuspainikkeet on suunniteltu toimimaan iPhonen® ja tärkeimpien Apple®-sovellusten kanssa. Ne eivät välttämättä toimi oikein kolmannen osapuolen sovellusten ja muiden kuin Apple-tuotteiden kanssa. Jos vastaus- ja lopetuspainikkeet sekä äänenvoimakkuuspainikkeet toimivat huonosti, kokeile seuraavia keinoja:

  • Irrota tulojohto puhelimesta ja kiinnitä se uudelleen. Tulojohto on saattanut löystyä tai sitä ei ole kiinnitetty kunnolla. Irrota johto puhelimesta ja kiinnitä se uudelleen.
  • Varmista, että vastaus- ja lopetuspainiketta painetaan keskeltä eikä painikkeen syrjästä.
  • Varmista, että painike ei ole lukittunut pohjaan. Painettaessa painikkeen pitäisi painua sisään ja palautua sen jälkeen alkuasentoon. Painamalla painiketta muutamia kertoja näet, onko se juuttunut.
  • Varmista, että iPodin® tai iPhonen "sekoita ravistamalla" -tila on kytketty pois käytöstä. Tämä uudemmissa malleissa oleva toiminto mahdollistaa soivan kappaleen vaihtamisen laitetta ravistamalla. Jos toiminto on käytössä, se voi käynnistyä vahingossa esimerkiksi liikkeestä asettaessasi iPodia taskuun. Ota toiminto pois käytöstä ja tarkista vastaus- ja lopetuspainikkeen toiminta uudelleen.

Oliko tiedoista apua?

Hienoa, kiitos palautteestasi. Voit kirjoittaa lisäkommentteja alle.
Olemme pahoillamme, ettei sivu vastannut odotuksiasi. Kerro meille kokemuksestasi ja mitä voisimme tehdä paremmin.
Lähetä
Kiitos, arvostamme antamaasi lisäpalautetta.