Television äänen yhdistäminen

Lisätietoja on yhdistettävän laitteen käyttöoppaassa.

Television äänilähdön yhdistäminen Bose®-järjestelmään.

Käynnistä televisio. Valitse television tuloliitäntä, joka on yhdistetty Lifestyle®-järjestelmään.

paina keskusyksikön setup-painiketta.

paina kaukosäätimen alanuolipainiketta niin, että tv setup (tv:n asennus) -kohta näkyy korostettuna, ja vahvista valinta ok-painikkeella.

paina alanuolipainiketta, jotta add tv audio (lisää tv:n ääni) -kohta korostuu.

paina ok-painiketta ja seuraa näyttöön tulevia ohjeita.

paina exit-painiketta. järjestelmä palaa alkuperäiseen asetusnäyttöön.