Yhdistäminen mobiililaitteeseen

Liittyy tuotteisiin:

Bose Sleep -sovelluksen lataaminen

Lataa ilmainen Bose Sleep -sovellus, jota tarvitset unikuulokkeidesi hallintaan, herätysten asettamiseen, peittävien äänten valintaan sekä lisäasetusten määritykseen.

Virran kytkeminen

Avaa latauskotelon kansi liu'uttamalla sitä poispäin itsestäsi Bose-logo sinua kohti.

Odota, että unikuulokkeiden latausvalot vilkkuvat hitaasti valkoisina. Tämän jälkeen voit ottaa kuulokkeet pois latauskotelosta.

Mobiililaitteen yhdistäminen

Kun unikuulokkeet on irrotettu latauskotelosta, avaa Bose Sleep -sovellus ja noudata sovelluksen ohjeita.

Mobiililaitteen yhteyden katkaiseminen

Android-käyttäjät: Katkaise yhteys laitteeseesi Bose Sleep -sovelluksen kautta. Voit myös katkaista yhteyden poistamalla laitteen Bluetooth-toiminnon käytöstä. Kun poistat laitteen Bluetooth-toiminnon käytöstä, myös yhteys kaikkiin muihin laitteisiin katkaistaan.

Apple-käyttäjät: Valitse laitteesi Bluetooth-asetusvalikosta unikuulokkeiden kohdalta ”Unohda”. Yhteys on katkaistu, kun ensin poistat laitteesi Bluetooth-toiminnon käytöstä ja otat sen taas käyttöön.

Mobiililaitteen yhdistäminen uudelleen

Kun unikuulokkeet poistetaan kotelosta, ne muodostavat automaattisesti yhteyden siihen laitteeseen, johon ne on edellisen kerran yhdistetty.

HUOMAUTUS: Laitteen on oltava enintään yhdeksän metrin etäisyydellä, ja sen virran ja Bluetooth-toiminnon on oltava kytkettyinä.

Virran katkaiseminen

Katkaise virta asettamalla unikuulokkeet latauskoteloon. Odota, että unikuulokkeiden latausvalot vilkkuvat hitaasti valkoisina, ja sulje kotelo.