Yhdistäminen mobiililaitteeseen

Liittyy tuotteisiin:

Langaton Bluetooth®-tekniikka mahdollistaa äänen suoratoiston älypuhelimien, tablettien ja kannettavien tietokoneiden kaltaisista mobiililaitteista. Äänen suoratoisto laitteesta edellyttää, että se yhdistetään Frames-laseihin.

Bose Connect ‑sovellus
Suosittelemme käyttämään Bose Connect ‑sovellusta, kun muodostat yhteyden mobiililaitteeseen.

Tämä tapahtuu seuraavasti:

1. Lataa Bose Connect ‑sovellus ja noudata sovelluksen ohjeita.
  2. Kun yhteys on muodostettu, kuulet ilmoituksen "Connected to <X>" (Yhdistetty laitteeseen <X>). Tilamerkkivalo vilkkuu nopeasti valkoisena kaksi sekuntia ja sammuu sitten.

Bluetooth-mobiililaite

Yhdistäminen mobiililaitteen Bluetoothin kautta:

1. Katkaise Frames-lasien virta.
  2. Paina oikean sangan painiketta, kunnes kuulet ilmoituksen "Ready to connect" (Valmis yhdistämään). Tilamerkkivalo vilkkuu hitaasti valkoisena.
  3. Ota laitteesi Bluetooth-toiminto käyttöön. Bluetooth-toiminto on tavallisesti Asetukset-valikossa.
  4. Valitse lasit laiteluettelosta. Etsi laiteluettelosta nimi, jonka annoit Frames-laseille Bose Connect -sovelluksessa. Jos et ole nimennyt laseja, näkyviin tulee oletusnimi.
    Kun yhteys on muodostettu, kuulet ilmoituksen "Connected to <X>" (Yhdistetty laitteeseen <X>). Tilamerkkivalo vilkkuu nopeasti valkoisena kaksi sekuntia ja sammuu sitten.

Mobiililaitteen yhteyden katkaiseminen
Mobiililaitteen yhteyden voi katkaista Bose Connect ‑sovelluksesta tai Bluetooth-asetuksista. Huomaa, että kun poistat Bluetooth-toiminnon käytöstä, yhteys kaikkiin muihinkin laitteisiin katkaistaan.

Mobiililaitteen yhdistäminen uudelleen
Frames-lasien virran tulee olla kytkettynä, ja lasien tulee olla mobiililaitteen kantaman sisällä (9 metriä). Kun Frames-laseihin kytketään virta, ne yrittävät muodostaa yhteyden viimeksi yhdistettynä olleeseen laitteeseen.

Frames-lasien laiteluettelon tyhjentäminen

1. Katkaise Frames-lasien virta kääntämällä ne ylösalaisin kahdeksi sekunniksi. Tilamerkkivalo palaa yhtäjaksoisesti valkoisena ja sammuu sitten.
  2. Pidä oikean sangan painike painettuna, kunnes kuulet ilmoituksen "Bluetooth device list cleared" (Bluetooth-laiteluettelo tyhjennetty). Tilamerkkivalo vilkkuu hitaasti valkoisena.
  3. Poista lasit laitteesi Bluetooth-luettelosta.
    Kaikkien laitteiden tiedot poistetaan Frames-lasien muistista, ja lasit voidaan yhdistää.