Yhdistäminen ulkoiseen äänilaitteeseen

Liittyy tuotteisiin:

Käyttämällä lisävarusteena saatavaa stereokaapelia, jossa on 3,5 mm:n liitin, voit yhdistää tietokoneen, CD-soittimen, MP3-soittimen tai muun äänilaitteen SoundDock 10 -järjestelmän takapaneelin AUX IN -liitäntään.

Yhdistä äänilaite asianmukaisella stereokaapelilla SoundDock 10 -järjestelmän takapaneelin AUX IN -liitäntään.

paina kaukosäätimen aux-painiketta. aux in -merkkivalo syttyy etupaneelissa.

AUX

Käynnistä äänilaite ja aloita musiikin toisto.

Säädä yhdistetyn laitteen äänenvoimakkuus lähes suurimmilleen.

Huomautus: SoundDock 10 -järjestelmä on suunniteltu tuottamaan paras äänentoisto ilman ylimääräisiä äänitehosteita. Varmista, että äänitehosteet on kytketty pois käytöstä yhdistetyssä laitteessa.

säädä järjestelmän äänenvoimakkuutta kaukosäätimen + ja - -painikkeilla.

Äänenvoimakkuuden lisäys ja vähennys

Huomautus:

Bose-kaukosäätimellä ei voi ohjata AUX IN -liitäntään yhdistettyjä äänilaitteita.

Telakoidun iPodin® tai iPhonen® lataus jatkuu, vaikka musiikkia kuunneltaisiin AUX IN -liitäntään yhdistetystä laitteesta.