90 päivän riskitön kokeilu, kahden vuoden takuu ja maksuton perustoimitus yli 45 €:n tilauksiin

Yhdistäminen ulkoiseen äänilaitteeseen

Kuulokkeita voi käyttää erilaisten äänilähteiden kanssa: ne voi liittää esimerkiksi lentokoneiden viihdejärjestelmiin, CD-, DVD- tai MP3-soittimiin, tietokoneeseen tai stereoihin.

Kuulokkeiden äänijohdossa on tavallinen 3,5 mm:n liitin. QC®2- ja QC15-kuulokkeiden mukana toimitetaan lisäksi 3,5 mm:n kaksoisliittimellä varustettu lentokonesovitin.

Kuulokkeet yhdistetään äänilähteeseen kiinnittämällä kuulokkeiden liitin tai sovitin huolellisesti äänilähteen liitäntään.

Liitännöistä on tietoja alla vasemmalla. Kaikki paitsi 6,3 mm:n liitännät ovat yleisiä lentokoneissa. Oikealla olevissa ohjeissa neuvotaan, miten yhdistäminen eri tyyppisiin liitäntöihin tapahtuu.

Tavallinen 3,5 mm:n liitäntä, useimmissa kannettavissa laitteissa: Käytä äänijohdon vakioliitintä. Sovitinta ei tarvita.

Yksi 3,5 mm:n liitäntä ja yksi virtaliitäntä: Käytä äänijohdon vakioliitintä ja kytke se 3,5 mm:n liitäntään (suurempi liitäntä). Sovitinta ei tarvita. Pienemmän liitännän voi jättää tyhjäksi.

Kaksi 3,5 mm:n liitäntää: Käytä kaksoisliittimellä varustettua sovitinta.

Yksi virtaliitäntä ja kaksi 3,5 mm:n liitäntää: Käytä kaksoisliittimellä varustettua sovitinta ja kytke se 3,5 mm:n kaksoisliitäntään. Virtaliitännän voi jättää tyhjäksi.

Yksi 6,3 mm:n liitäntä, stereoissa: Käytä mitä tahansa 3,5 mm – 6,3 mm stereosovitinta.

Kun irrotat ääniliittimen tai sovittimen, pidä kiinni sen tyvestä ja vedä varovasti (älä vedä johdosta).

Huomautus: Lentokoneen järjestelmästä ei välttämättä kuulu yhtä laadukasta ääntä kuin kodin stereolaitteistosta tai kannettavasta laitteesta.

Oliko tiedoista apua?

Hienoa, kiitos palautteestasi. Voit kirjoittaa lisäkommentteja alle.
Olemme pahoillamme, ettei sivu vastannut odotuksiasi. Kerro meille kokemuksestasi ja mitä voisimme tehdä paremmin.
Lähetä
Kiitos, arvostamme antamaasi lisäpalautetta.