Ilmainen toimitus ja palautus
 

Yhdistäminen ulkoiseen äänilaitteeseen

Kuulokkeita voi käyttää erilaisten äänilähteiden kanssa: ne voi liittää esimerkiksi lentokoneiden viihdejärjestelmiin, CD-, DVD- tai MP3-soittimiin, tietokoneeseen tai stereoihin.

Kuulokkeiden äänijohdossa on tavallinen 3,5 mm:n liitin. QC®2- ja QC15-kuulokkeiden mukana toimitetaan lisäksi 3,5 mm:n kaksoisliittimellä varustettu lentokonesovitin.

Kuulokkeet yhdistetään äänilähteeseen kiinnittämällä kuulokkeiden liitin tai sovitin huolellisesti äänilähteen liitäntään.

Liitännöistä on tietoja alla vasemmalla. Kaikki paitsi 6,3 mm:n liitännät ovat yleisiä lentokoneissa. Oikealla olevissa ohjeissa neuvotaan, miten yhdistäminen eri tyyppisiin liitäntöihin tapahtuu.

Tavallinen 3,5 mm:n liitäntä, useimmissa kannettavissa laitteissa: Käytä äänijohdon vakioliitintä. Sovitinta ei tarvita.

Yksi 3,5 mm:n liitäntä ja yksi virtaliitäntä: Käytä äänijohdon vakioliitintä ja kytke se 3,5 mm:n liitäntään (suurempi liitäntä). Sovitinta ei tarvita. Pienemmän liitännän voi jättää tyhjäksi.

Kaksi 3,5 mm:n liitäntää: Käytä kaksoisliittimellä varustettua sovitinta.

Yksi virtaliitäntä ja kaksi 3,5 mm:n liitäntää: Käytä kaksoisliittimellä varustettua sovitinta ja kytke se 3,5 mm:n kaksoisliitäntään. Virtaliitännän voi jättää tyhjäksi.

Yksi 6,3 mm:n liitäntä, stereoissa: Käytä mitä tahansa 3,5 mm – 6,3 mm stereosovitinta.

Kun irrotat ääniliittimen tai sovittimen, pidä kiinni sen tyvestä ja vedä varovasti (älä vedä johdosta).

Huomautus: Lentokoneen järjestelmästä ei välttämättä kuulu yhtä laadukasta ääntä kuin kodin stereolaitteistosta tai kannettavasta laitteesta.

Oliko tästä hyötyä?

Lähetä

Kiitos kommenteistasi.