Yhteyden muodostaminen Wi-Fi®-verkkoon – vaihtoehtoinen asennusmenetelmä

Tällä menetelmällä voit määrittää soundbarin Wi-Fi-verkon yhdistämällä ensin sen omaan Wi-Fi-verkkoon ja antamalla sitten soundbarille kotisi Wi-Fi-verkon kirjautumistiedot.

Pidä kaukosäätimen TV- ja taaksepäinsiirtymispainiketta yhtä aikaa painettuna kolmen sekunnin ajan. Kun soundbarin valopalkki vilkkuu oranssina, soundbar lähettää omaa Wi-Fi-verkkoaan asennusta varten.

Siirry mobiililaitteen tai kannettavan tietokoneen Wi-Fi-asetuksiin ja muodosta yhteys verkkoon, jonka nimi alkaa Bose Soundbar -tekstillä.

Kun olet muodostanut yhteyden soundbarin Wi-Fi-verkkoon, avaa selain, kirjoita sen osoiteriville 192.0.2.1 ja paina Enteriä. Näet Wi-Fi-asennussivun.

Valitse kotisi Wi-Fi-verkon nimi avattavasta luettelosta ja anna sen salasana.

Jos et näe kotiverkkoa, valitse Manual Setup (Manuaalinen asennus) näytön alaosasta. Kirjoita verkon nimi, suojaustyyppi ja salasana.

Valitse Submit (Lähetä). Soundbar katkaisee yhteyden laitteeseesi ja muodostaa yhteyden määritettyyn Wi-Fi-verkkoon.

Avaa Bose Music -sovellus ja lisää soundbar tilillesi. Jos sovellus ei automaattisesti havaitse uutta järjestelmää verkossa, napauta My Bose (Oma Bose) -kuvaketta vasemmassa yläkulmassa ja sen jälkeen +-kuvaketta.