Yhteyden muodostaminen Wi-Fi®-verkkoon – vaihtoehtoinen määritysmenetelmä

Liittyy tuotteisiin:

Tämän menetelmän avulla voit määrittää kaiuttimen verkkoyhteyden yhdistämällä ensin kaiuttimen sisäiseen Wi-Fi-verkkoon ja tämän jälkeen kodin Wi-Fi-verkkoon.

Paina samanaikaisesti kaiuttimen äänenvoimakkuuden vähennys- ja toisto-/taukopainikkeita kuuden sekunnin ajan. Kaiutin lähettää omaa Wi-Fi-verkkoaan määritystä varten, kun valoympyrän ylä- ja alaosa palavat oranssina.

Mene tietokoneesi tai mobiililaitteesi Wi-Fi-asetusnäyttöön ja muodosta yhteys verkkoon, jonka nimi on Bose Portable Home Speaker.

Avaa selain, kirjoita osoiteriville 192.0.2.1 ja napauta siirtymis-/Enter-painiketta, niin kaiuttimesi Wi-Fi-määrityssivu avautuu.

Valitse kotisi Wi-Fi-verkko avattavasta luettelosta ja anna sen salasana. Huomautus: Jos et näe kotiverkkoasi, valitse Manually Enter Wi-Fi (Lisää Wi-Fi manuaalisesti). Kirjoita sitten verkon nimi, suojaustyyppi ja salasana.

Valitse Submit (Lähetä) ja odota, että tuote muodostaa yhteyden valittuun verkkoon.

Kun yhteys on muodostettu, yhdistä tietokoneella tai mobiililaitteella tavalliseen verkkoosi.

Avaa Bose Music -sovellus, napauta My Bose (Oma Bose) -kuvaketta vasemmassa yläkulmassa ja lisää kaiutin tilillesi napauttamalla +-kuvaketta.