90 päivän riskitön kokeilu, kahden vuoden takuu ja maksuton perustoimitus yli 45 €:n tilauksiin

Yhteyden muodostaminen Wi-Fi®-verkkoon – vaihtoehtoinen asennusmenetelmä

Tämän menetelmän avulla voit yhdistää järjestelmäsi ensin sen sisäiseen Wi-Fi-verkkoon ja tämän jälkeen kodin Wi-Fi-verkkoon.

Paina kaiuttimen päällä olevia AUX- ja toisto/tauko-painikkeita yhtäaikaisesti viiden sekunnin ajan, kunnes kaiuttimen etuosan valopalkki vilkkuu ja palaa sitten oranssina.

Siirry mobiililaitteesi Wi-Fi-asetuksiin ja muodosta yhteys Bose-tuotteesi verkkoon. Sen nimi on yleensä sama kuin tuotteen nimi, kuten Bose Home Speaker -verkko.

Avaa selain, kirjoita osoiteriville 192.0.2.1 ja napauta siirtymispainiketta tai paina Enteriä, niin tuotteesi Wi-Fi-asetussivu avautuu.

Valitse kotisi Wi-Fi-verkko avattavasta luettelosta ja anna sen salasana. (Huomautus: Jos et näe kotiverkkoasi, valitse Manually Enter Wi-Fi [Anna Wi-Fi manuaalisesti]. Kirjoita sitten verkon nimi, suojaustyyppi ja salasana.)

Valitse Submit (Lähetä) ja odota, että tuote muodostaa yhteyden valittuun verkkoon.

Kun yhteys on muodostettu, yhdistä tietokoneella tai mobiililaitteella tavalliseen verkkoosi.

Avaa Bose Music -sovellus ja lisää tuote tilillesi. (Huomautus: Jos et näe tuotettasi, napauta My Bose [Oma Bose] -kuvaketta vasemmassa yläkulmassa ja lisää tuote napauttamalla +-kuvaketta.)

Oliko tiedoista apua?

Hienoa, kiitos palautteestasi. Voit kirjoittaa lisäkommentteja alle.
Olemme pahoillamme, ettei sivu vastannut odotuksiasi. Kerro meille kokemuksestasi ja mitä voisimme tehdä paremmin.
Lähetä
Kiitos, arvostamme antamaasi lisäpalautetta.