Yhteyden muodostaminen Wi-Fi®-verkkoon

Pidä kaukosäätimen TV- ja taaksepäinsiirtymispainiketta painettuna kolmen sekunnin ajan. Kun soundbarin valopalkki palaa oranssina, se on Wi-Fi-asennustilassa.

Napauta kuuloke ja kaiutin -kuvaketta Bose Music -sovelluksen vasemmassa yläkulmassa, niin näet My Bose (Oma Bose) -näytön.

Lisää järjestelmä tilillesi napauttamalla My Bose (Oma Bose) -näytössä +-merkkiä.

Yhdistä kaiutin ja muodosta Wi-Fi-yhteys noudattamalla sovelluksen ohjeita.