Yhdistäminen Wi-Fi-verkkoon – vaihtoehtoinen asennusmenetelmä

Tämän menetelmän avulla voit yhdistää SoundTouch-järjestelmän ensin sen sisäiseen Wi-Fi-verkkoon ja tämän jälkeen kodin Wi-Fi-verkkoon.

1. Käynnistä järjestelmä.
  2. Paina kaukosäätimen alalaidassa olevaa SETUP-painiketta, jotta näet TV:n Unify-valikon (Huomautus: Jos valikko ei tule esiin, varmista, että TV:ssä on valittu oikea tulolähde.
  3. Valitse valikosta Verkkoasennus.
  4. Noudata näytöllä näkyviä ohjeita järjestelmän yhdistämiseksi verkkoon.
  5. Kun yhteys on muodostettu, viimeistele asennus toimimalla seuraavasti:
  1. Asenna ja avaa SoundTouch-sovellus laitteellasi.
  2. Valitse valikkokuvake (≡) vasemmasta yläkulmasta.
    Huomautus: Jos valikkokuvaketta (≡) ei näy pöytätietokoneessa tai tablet-laitteessa, liukuvalikko saattaa olla jo avoinna.
  3. Valitse Asetukset.
  4. Valitse Lisää kaiutin tai luo yhteys uudelleen.
  5. Valitse Kaiutin on jo yhdistetty verkkoon ja noudata sovelluksessa näkyviä ohjeita.