Yhdistäminen aiemmin pariksi määritettyyn Mac®-tietokoneeseen

Jos käytät SoundLink®-kaiutinta useiden Bluetooth®-laitteiden kanssa, toimi seuraavasti:

Katkaise virta kaikista muista SoundLink®-kaiuttimen kanssa laitepariksi muodostetuista Bluetooth-laitteista.

Katkaise virta kaikista muista Mac-tietokoneen kanssa laitepariksi muodostetuista Bluetooth-äänilaitteista. Jos tietokoneessa on Mac-merkkinen Bluetooth-näppäimistö ja -hiiri, niitä ei tarvitse kytkeä irti.

Sulje Mac-tietokoneen iTunes®-sovellus ennen kuin jatkat seuraavaan vaiheeseen.

Voit muodostaa yhteyden aiemmin pariksi määritettyyn Mac-tietokoneeseen näin:

Kytke Mac-tietokoneeseen virta ja napsauta Apple®-kuvaketta (valikko) näytön vasemmassa yläkulmassa.

Valitse Apple-valikosta System Preferences... (Järjestelmäasetukset).

Varmista, että SoundLink®-kaiuttimen Bluetooth-kuvake vilkkuu kolmen sekunnin välein. Jos kuvake ei vilku, varmista, että kaiutin on valmiina muodostamaan yhteyden Mac-tietokoneeseen painamalla Bluetooth-painiketta.

Siirry Mac-tietokoneessa osioon Hardware (Laitteisto) ja napsauta Sound (Äänet) -kuvaketta.

Siirry Sound (Äänet) -valikon Output (Ääni ulos) -välilehdelle ja valitse Bose SoundLink Wireless Mobile speaker äänentoistolaitteeksi.

Sulje äänivalikko napsauttamalla vasemmassa yläkulmassa olevaa punaista painiketta (x).

Viimeistele Bluetooth-yhteys toistamalla ääntä jostain lähteestä (esim. iTunesista). Tämä vaihe on erityisen tärkeä, jos käyttöliittymä on OS 10.7.x tai sitä uudempi versio.