TOIMITETTAVISSA 1–2 ARKIPÄIVÄN KULUESSA. RISKITÖN KOKEILUJAKSO JA MAKSUTON PERUSTOIMITUS YLI 45 €:N TILAUKSIIN

Yhdistäminen Wi-Fi-verkkoon

Liittyy tuotteisiin:

enemmän...

Jos verkkosi on muuttunut tai haluat kytkeä järjestelmäsi toiseen verkkoon:

  1. Avaa SoundTouch®-sovellus.
  2. Valitse valikkokuvake (≡) vasemmasta yläkulmasta.
    Huomautus: Jos valikkokuvaketta (≡) ei näy pöytätietokoneessa tai tabletissa, liukuvalikko saattaa olla jo avoinna.
  3. Valitse Asetukset.
  4. Valitse Lisää kaiutin tai luo yhteys uudelleen.
  5. Viimeistele yhteyden muodostaminen noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita.

Oliko tiedoista apua?

Hienoa, kiitos palautteestasi. Voit kirjoittaa lisäkommentteja alle.
Olemme pahoillamme, ettei sivu vastannut odotuksiasi. Kerro meille kokemuksestasi ja mitä voisimme tehdä paremmin.
Lähetä
Kiitos, arvostamme antamaasi lisäpalautetta.