Yhdistäminen toiseen Wi-Fi®-verkkoon

Liittyy tuotteisiin:

Jos verkon nimi tai salasana on muuttunut tai haluat yhdistää järjestelmäsi toiseen verkkoon:

Pidä kaukosäätimen TV- ja taaksepäinsiirtymispainiketta yhtä aikaa painettuna kolmen sekunnin ajan. Kun soundbarin valopalkki vilkkuu oranssina, soundbar lähettää omaa Wi-Fi-verkkoaan asennusta varten.

Siirry mobiililaitteen Wi-Fi-asetuksiin ja muodosta yhteys verkkoon, jonka nimi alkaa Bose Soundbar -tekstillä.

Avaa Bose Music -sovellus ja muodosta soundbarilla yhteys verkkoosi seuraamalla ohjeita.

Huomautus: Jos sovellus ei kehota järjestelmän asentamiseen, napauta My Bose (Oma Bose) -kuvaketta vasemmassa yläkulmassa ja lisää tuotteesi napauttamalla +-kuvaketta.