Yhdistäminen toiseen Wi-Fi®-verkkoon

Liittyy tuotteisiin:

Jos verkon nimi tai salasana on muuttunut tai haluat yhdistää järjestelmäsi toiseen verkkoon:

Paina samanaikaisesti kaiuttimen äänenvoimakkuuden vähennys- ja toisto-/taukopainikkeita kuuden sekunnin ajan. Kaiutin lähettää omaa Wi-Fi-verkkoaan määritystä varten, kun valoympyrän ylä- ja alaosa palavat oranssina.

Mene mobiililaitteesi Wi-Fi-asetusnäyttöön ja muodosta yhteys verkkoon, jonka nimi on Bose Portable Home Speaker tai se, jonka annoit kaiuttimelle alkuasetuksissa.

Avaa Bose Music -sovellus ja yhdistä kaiutin verkkoosi seuraamalla ohjeita. Jos sovellus ei kehota kaiuttimen määrittämiseen, napauta My Bose (Oma Bose) -kuvaketta vasemmassa yläkulmassa ja lisää tuotteesi napauttamalla +-kuvaketta.

Huomautus: Jos mobiililaitteesi kysyy, haluatko säilyttää yhteyden verkkoon vaikka internetyhteyttä ei ole, valitse Kyllä. Jos valitset Ei, sovellus ei voi muodostaa yhteyttä kaiuttimeen.