Yhdistäminen toiseen Wi-Fi®-verkkoon

Jos verkon nimi tai salasana on muuttunut tai haluat yhdistää järjestelmäsi toiseen verkkoon:

Paina kaiuttimen päällä olevia AUX- ja tauko/toisto-painikkeita yhtäaikaisesti viiden sekunnin ajan, kunnes kaiuttimen etuosan valopalkki alkaa palaa oranssina.

Siirry mobiililaitteesi Wi-Fi-asetuksiin ja muodosta yhteys Bose-tuotteesi verkkoon. Sen nimi on yleensä sama kuin tuotteen nimi, kuten Bose Home Speaker -verkko.

Avaa Bose Music -sovellus ja muodosta yhteys verkkoosi seuraamalla ohjeita.

Huomautus: Jos sovellus ei kehota järjestelmän asentamiseen, napauta My Bose (Oma Bose) -kuvaketta vasemmassa yläkulmassa ja lisää tuotteesi napauttamalla +-kuvaketta.