Yhdistäminen tietokoneeseen

Liittyy tuotteisiin:

paina kaukosäätimen langattoman lähteen painiketta. bose®-tietokonekaiuttimen langattoman lähteen merkkivalo alkaa vilkkua.

Langaton lähde

Kytke virta tietokoneeseen. Sulje kaikki musiikkisovellukset.

Nosta langattoman Bose-tietokonekaiuttimen USB-muistitikussa oleva antenni pystyasentoon.

Liitä USB-muistitikku tietokoneen USB-liitäntään. USB-muistitikun virtamerkkivalo syttyy ja alkaa vilkkua.

Kun USB-muistitikun ja langattoman Bose-tietokonekaiuttimen merkkivalot lakkaavat vilkkumasta ja valo palaa tasaisena, langaton yhteys on muodostettu. Tämä voi kestää 30 sekuntia. Kun kuulet järjestelmän merkkiäänen, langaton Bose-tietokonekaiutin on käyttövalmis.

Kun haluat kuunnella musiikkia, avaa musiikkisovellus tietokoneella tai etsi verkosta haluamasi internet-radiokanava.