Yhdistäminen tietokoneeseen

Liittyy tuotteisiin:

• Langaton SoundLink®-musiikkijärjestelmä

Paina kaukosäätimen langattoman lähteen painiketta. SoundLink®-järjestelmän langattoman lähteen merkkivalo vilkkuu.

Langaton lähde

Kytke virta tietokoneeseen. Sulje kaikki musiikkisovellukset.

Nosta SoundLink®-järjestelmän USB-muistitikussa oleva antenni pystyasentoon.

Liitä USB-muistitikku tietokoneen USB-liitäntään. USB-muistitikun virtamerkkivalo syttyy ja alkaa vilkkua.

Kun USB-muistitikun ja SoundLink®-järjestelmän merkkivalot lakkaavat vilkkumasta ja palavat jatkuvasti, langaton yhteys on muodostettu. Tämä voi kestää 30 sekuntia. Kun kuulet järjestelmän merkkiäänen, SoundLink®-järjestelmä on käyttövalmis.

Kun haluat kuunnella musiikkia, avaa musiikkisovellus tietokoneella tai etsi verkosta haluamasi internet-radiokanava.