Langattomien surround-kaiuttimien (lisävaruste) yhdistäminen

Yhdistä jokainen surround-kaiutin langattomaan vastaanottimeen.

Aseta jokaisen langattoman vastaanottimen L/R-kytkin oikeaan asentoon riippuen siihen yhdistetyn kaiuttimen sijainnista.

Langattoman vastaanottimen vasemman ja oikean takakytkimen asetukset

Kytke langattomat vastaanottimet pistorasiaan.

Valitse soundbar Bose Music -sovelluksen My Bose (Oma Bose) -näytössä, jonne pääset vasemman yläkulman kuuloke ja kaiutin -kuvakkeen kautta.

Napauta soundbarin kuvaa näytön oikeassa alakulmassa.

Valitse Settings (Asetukset) > Accessory Speakers (Lisäkaiuttimet) > Add Bose Accessory Speakers (Lisää Bosen lisäkaiuttimia).

Noudata sovelluksen ohjeita.