TOIMITETTAVISSA 1–2 ARKIPÄIVÄN KULUESSA. RISKITÖN KOKEILUJAKSO JA MAKSUTON PERUSTOIMITUS YLI 45 €:N TILAUKSIIN

Bassoyksikön (lisävaruste) yhdistäminen

Liittyy tuotteisiin:

Kytke bassoyksikkö pistorasiaan.

Valitse soundbar Bose Music -sovelluksen My Bose (Oma Bose) -näytössä, jonne pääset vasemman yläkulman kuuloke ja kaiutin -kuvakkeen kautta.

Napauta soundbarin kuvaa näytön oikeassa alakulmassa.

Valitse Settings (Asetukset) > Accessory Speakers (Lisäkaiuttimet) > Add Bose Accessory Speakers (Lisää Bosen lisäkaiuttimia).

Noudata sovelluksen ohjeita.

Oliko tiedoista apua?

Hienoa, kiitos palautteestasi. Voit kirjoittaa lisäkommentteja alle.
Olemme pahoillamme, ettei sivu vastannut odotuksiasi. Kerro meille kokemuksestasi ja mitä voisimme tehdä paremmin.
Lähetä
Kiitos, arvostamme antamaasi lisäpalautetta.