Ilmainen toimitus ja palautus
 

Kuulokemikrofonin liittäminen lentokoneen järjestelmään

Kuulokkeet voidaan kytkeä lentokoneen sähköjärjestelmään (6-nastainen liitin) tai niitä voidaan käyttää paristoilla (kaksoisliitin).

Liittäminen 6-nastaisella liittimellä

Kuulokkeet voidaan liittää 6-nastaisella liittimellä liitäntään, josta kuulokkeet saavat virran ja jonka kautta ne kytkeytyvät lentokoneen järjestelmään. Jos kuulokkeet saavat käyttövirtansa lentokoneen sähköjärjestelmästä, valtuutetun ilmailuteknikon on asennettava 6-nastainen liitäntä lentokoneen instrumenttipaneeliin. Bosella on saatavana sovitin, jolla 6-nastainen liitin voidaan muuntaa G/A-kaksoisliittimeksi kytkentöjen joustavuuden lisäämiseksi.

Kuulokemikrofonin liittäminen

Työnnä 6-nastainen liitin liitäntään kohdistamalla pistokkeessa oleva kapea pykälä liitännässä olevaan loveen.

Työnnä liitin tukevasti liitäntään.

Kuulokemikrofonin irrottaminen

Vedä 6-nastaisen liittimen päässä olevaa suojusta taaksepäin.

Irrota liitin liitännästä vetämällä liitintä varovasti.

Älä koskaan irrota liitintä vetämättä suojusta ensin taaksepäin. Liittimen vetäminen ulos väkisin vahingoittaa kaapelia ja/tai lentokoneen instrumenttipaneelia.

Liittäminen kaksoisliittimellä (yleinen G/A-ilmailuliitin)

Kuulokemikrofonin yleisimmin käytetyssä paristokäyttöisessä mallissa on kaksi G/A-yleisilmailuliitintä, joilla kuulokemikrofoni kytketään lentokoneen järjestelmään. Vaikka liittimet näyttävät samalta, mikrofoniliitin (ylempi liitin) on lyhyempi, ohuempi ja muodoltaan hieman erilainen kuin intercom-liitin (alempi liitin).

Oliko tästä hyötyä?

Lähetä

Kiitos kommenteistasi.