Langattomien surround-kaiuttimien (lisävaruste) yhdistäminen

Ennen aloittamista

Tarkista ja asenna saatavilla olevat järjestelmäpäivitykset: Avaa SoundTouch-sovellus ja valitse Menu (Valikko) > Settings (Asetukset) > Speaker Settings (Kaiuttimen asetukset). Jos päivityksiä on saatavilla, asenna ne napauttamalla UPDATE SOFTWARE (PÄIVITÄ SOVELLUS).

Kaiuttimien yhdistäminen

Yhdistä jokainen surround-kaiutin langattomaan vastaanottimeen.

Aseta jokaisen langattoman vastaanottimen L/R-kytkin oikeaan asentoon riippuen siihen yhdistetyn kaiuttimen sijainnista.

Järjestelmän asetukset, korostettuna langattoman vastaanottimen vasemman ja oikean takakytkimen asetukset

Kytke langattomat vastaanottimet pistorasiaan.

Paina soundbarin kaukosäätimen SoundTouch-painiketta

SoundTouch-kaukosäätimen SoundTouch-painike korostettuna

Pidä numeroa 7 painettuna, kunnes soundbarin etuosassa oleva yhteysmerkkivalo vilkkuu valkoisena. Vapauta sitten painike. Kun yhteys on muodostettu, valo palaa valkoisena ja kaiutin päästää merkkiäänen.

Vinkki: Jos kaiutin ei muodosta yhteyttä, irrota soundbarin ja langattomien vastaanotinten virtajohto pistorasiasta 30 sekunnin ajaksi ja yritä sitten uudelleen.

SoundTouch-kaukosäädin, jonka SoundTouch-painike ja numeron 7 painallus on korostettuna. Soundbarin valo palaa valkoisena