Langattoman bassoyksikön (lisävaruste) yhdistäminen

Ennen aloittamista

Tarkista ja asenna saatavilla olevat järjestelmäpäivitykset: Avaa SoundTouch-sovellus ja valitse Menu (Valikko) > Settings (Asetukset) > Speaker Settings (Kaiuttimen asetukset). Jos päivityksiä on saatavilla, asenna ne napauttamalla UPDATE SOFTWARE (PÄIVITÄ SOVELLUS).

Bassoyksikön yhdistäminen

Järjestelmään voi yhdistää yhden tai kaksi bassoyksikköä. Jos haluat yhdistää kaksi bassoyksikköä, molempien on oltava samaa mallia ja ne on yhdistettävä langattomasti. Jos yhdistät kaksi langatonta bassoyksikköä, yhdistä ensin toinen ja toista sitten nämä vaiheet toisen yksikön kanssa.

Kytke bassoyksikkö pistorasiaan.

Paina soundbarin kaukosäätimen SoundTouch-painiketta

SoundTouch-kaukosäätimen SoundTouch-painike korostettuna

Pidä numeroa 7 painettuna, kunnes soundbarin etuosassa oleva yhteysmerkkivalo vilkkuu valkoisena. Vapauta sitten painike. Kun yhteys on muodostettu, valo palaa valkoisena ja bassoyksikkö päästää merkkiäänen.

Vinkki: Jos bassoyksikkö ei muodosta yhteyttä, irrota soundbarin ja bassoyksikön virtajohto pistorasiasta 30 sekunnin ajaksi ja yritä sitten uudelleen.

SoundTouch-kaukosäädin, jonka SoundTouch-painike ja numeron 7 painallus on korostettuna. Soundbarin valo palaa valkoisena