Ulkoisen äänilaitteen liittäminen

Esimerkkejä äänilaitteista ovat satelliitti- tai HD Radio -vastaanotin, levysoitin, CD-soitin ja kasettinauhuri. Lisätietoja on yhdistettävän laitteen käyttöoppaassa.

Ulkoisen äänilaitteen yhdistäminen järjestelmään:

Kytke televisioon virta. Valitse television tuloliitäntä, joka on yhdistetty Lifestyle®-järjestelmään.

paina keskusyksikön setup-painiketta

valitse valikosta kaukosäätimen alanuolipainiketta painamalla add a new device (lisää uusi laite) ja paina sitten ok.

valitse liitettävän laitteen tyyppi painamalla alanuolipainiketta.

paina ok-painiketta ja seuraa näytössä näkyviä ohjeita.

Huomautus: Vaikka olet yhdistämässä äänilaitetta, järjestelmä kysyy myös videoliitäntää. Valitse Ei mitään.

kun toiminto on suoritettu, järjestelmä kysyy, haluatko määrittää bose®-kaukosäätimen ohjaamaan laitetta. valitse ok ja määritä kaukosäädin käyttöön noudattamalla näytössä näkyviä ohjeita. voit myös palata asennuksen aloitusikkunaan valitsemalla ohita tämä vaihe.