Valmis toimitettavaksi 1–2 arkipäivässä. 90 päivän riskitön kokeilu ja maksuton vakiotoimitus

Ääni- tai videolaitteen liittäminen

Esimerkkejä ääni- ja videolaitteista ovat Blu-ray disc™- ja DVD-soitin, videonauhuri, videokamera, Apple TV® sekä kaapeli- tai satelliittivastaanotin. Lisätietoja on yhdistettävän laitteen käyttöoppaassa.

Voit yhdistää järjestelmään ulkoisen ääni- tai videolaitteen noudattamalla seuraavia ohjeita:

Kytke televisioon virta. Valitse television tuloliitäntä, joka on yhdistetty Lifestyle®-järjestelmään.

paina keskusyksikön setup-painiketta

valitse valikosta kaukosäätimen alanuolipainiketta painamalla add a new device (lisää uusi laite).

paina ok-painiketta ja seuraa näytössä näkyviä ohjeita.

kun toiminto on suoritettu, järjestelmä kysyy, haluatko määrittää bose®-kaukosäätimen ohjaamaan laitetta. määritä kaukosäädin käyttöön painamalla ok ja noudattamalla näytössä näkyviä ohjeita, tai valitse ohita tämä vaihe. järjestelmä palaa asennustoiminnon aloitusnäyttöön.