Yhdistäminen kaiuttimen pariliitosluettelossa olevaan mobiililaitteeseen

Jos haluat soittaa musiikkia mobiililaitteesta, joka ei ole yhdistettynä:

• Voit muodostaa yhteyden pariliitosluettelon seuraavaan mobiililaitteeseen painamalla kaiuttimen Bluetooth®-painiketta kahdesti kolmen sekunnin kuluessa.
  • Paina Bluetooth-painiketta, kunnes kuulet oikean mobiililaitteen nimen. Kuulet ilmoituksen "Connected to [laitteen nimi]" (Yhdistetty laitteeseen X).
  • Kun yhteys on muodostettu, voit soittaa musiikkia valitusta mobiililaitteesta.