Laitteen liittäminen AUX-liitäntään

Liittyy tuotteisiin:

Voit kytkeä kaiuttimeen minkä tahansa laitteen, jossa on kuuloke- tai ääniliitäntä. Tarvitset 3,5 mm:n liittimellä varustetun stereokaapelin, jonka toinen pää kytketään kaiuttimen AUX IN -liitäntään. Tällaisia johtoja myydään kodinkoneliikkeissä.

Ulkoisen laitteen kytkeminen AUX IN -liitäntään:

Yhdistä laitteen äänijohto kaiuttimen takapaneelissa olevaan AUX IN -liitäntään.

Kytke kaiuttimeen virta ja paina AUX-painiketta.

AUX

Säädä kaiuttimeen liitetyn laitteen äänenvoimakkuus lähes suurimmilleen, ja säädä lopullinen äänenvoimakkuus kaiuttimen omien äänenvoimakkuuden säätöpainikkeiden avulla.

Jos kaiuttimeen liitetystä laitteesta ei tule ääntä 30 minuutin kuluessa, kaiutin kytkeytyy virran säästämiseksi automaattisesti pois päältä.

Tietoja SERVICE-huoltoliitännästä

Kaiuttimen takana sijaitsevaa SERVICE-huoltoliitäntää käytetään vain ohjelmiston päivittämiseen. Siihen yhdistetystä laitteesta ei toisteta ääntä, eikä sitä kautta voi ladata järjestelmää. Huoltoliittimeen ei voi yhdistää äänilaitteita.