Ilmainen toimitus ja palautus
 

Eri iPod®-mallien kanssa yhteensopivat sovitinosat

Jos sait iPod-laitteesi mukana Apple® Universal Dock Adapter -sovittimen, käytä sovitinta SoundDock-järjestelmän Apple Universal Dock Adapter -sovitinosan kanssa kuvassa näkyvällä tavalla.

Jos sinulla ei ole Apple Universal Dock Adapter -sovitinta tai SoundDock-järjestelmän Apple Universal Dock Adapter -sovitinosaa, voit selvittää iPod-laitteesi kanssa yhteensopivan SoundDock-sovitinosan seuraavasta taulukosta. Sovitinosan mallimerkintä on sovitinosan pohjassa.

iPod-malli:

Sovitinosa:

iPhone® (3GS)
8 Gt, 16 Gt

iPhone (3G)
8 Gt, 16 Gt

iPhone
4 Gt, 8 Gt, 16 Gt

iPod touch®
8 Gt, 16 Gt, 32 Gt

iPod classic®
80 Gt

iPod classic®
160 Gt

iPod
(5. sukupolvi, video)
30 Gt

iPod
(5. sukupolvi, video)
60 Gt, 80 Gt

iPod
(4. sukupolvi, värinäyttö/valokuva)
20 Gt, 30 Gt

iPod
(4. sukupolvi, värinäyttö/valokuva)
40 Gt, 60 Gt

iPod
(4. sukupolvi, yksivärinäyttö)
20 Gt

iPod
(4. sukupolvi, yksivärinäyttö)
40 Gt

iPod nano®
(3. sukupolvi, video)

iPod nano
(2. sukupolvi, alumiini)

iPod nano
(1. sukupolvi)

iPod mini

iPod
(3. sukupolvi, telakkaliitin)
10 Gt, 15 Gt, 20 Gt

iPod
(3. sukupolvi, telakkaliitin)
30 Gt, 40 Gt

Huomautus: Perinteinen SoundDock-järjestelmä ei ole Works with iPhone -sertifioitu tuote. Se pystyy kuitenkin toistamaan musiikkia alkuperäisestä iPhonesta ja iPhone 3G:stä. Mikäli äänentoistossa on häiriöitä, kytke iPhone lentokonetilaan. Voit käyttää iPhone-puhelimen kanssa myös SoundDock-järjestelmän sovitinosaa A. Jos haluat laitteen istuvan napakammin, voit käyttää Applen kolme erilaista sovitinosaa sisältävää iPhone Universal Dock Adapter -sarjaa. Käytä sovitinosien kanssa SoundDock-järjestelmän Apple Universal Dock Adapter -sovitinta. Huomaa, että iPhone 3G ei lataudu olleessaan telakoituna järjestelmään. Voit ladata puhelinta iPhone 3G -puhelimen mukana toimitetulla iPhone 3G -laturilla.

Vanhojen SoundDock-järjestelmien mukana on toimitettu alla kuvatut sovitinosat. Ne ovat yhteensopivia merkinnöissä ilmoitettujen iPod-mallien kanssa. Merkinnät ovat sovitinosien pohjassa kuvassa näkyvällä tavalla.

Oliko tästä hyötyä?

Lähetä

Kiitos kommenteistasi.