Järjestelmän Bluetooth®-pariliitosluettelon tyhjentäminen

kun liität järjestelmään bluetooth®-laitteen, yhteys tallennetaan järjestelmän pariliitosluetteloon. jos yhteyden muodostaminen laitteeseen ei myöhemmin onnistu, pariliitosluettelo on ehkä tyhjennettävä. kun luettelo on tyhjennetty, voit yhdistää laitteen uudelleen laitepariksi.

paina kaukosäätimen bluetooth-painiketta ja pidä se painettuna noin 10 sekunnin ajan, kunnes bluetooth-merkkivalo vilkkuu sinisenä.

poista bose solo -järjestelmä mobiililaitteen bluetooth-laitevalikosta.

Järjestelmästä kuuluu merkkiääni, ja järjestelmä on valmis muodostamaan pariliitoksen.