Järjestelmän Bluetooth®-pariliitosluettelon tyhjentäminen

Kun liität järjestelmään Bluetooth®-laitteen, yhteys tallennetaan järjestelmän pariliitosluetteloon. Jos yhteyden muodostaminen laitteeseen ei myöhemmin onnistu, pariliitosluettelo on ehkä tyhjennettävä. Kun luettelo on tyhjennetty, voit yhdistää laitteen uudelleen laitepariksi.

Kytke laitteen virta kaukosäätimestä

Pidä Bluetooth-painiketta painettuna 10 sekuntia, kunnes kuulet laitteesta äänimerkin

Poista Bose-laitteesi Bluetooth-laitteen Bluetooth-laitevalikosta.