Kuulokkeiden laitepariluettelon tyhjentäminen

Liittyy tuotteisiin:

Katkaise kuulokkeista virta.

Pidä virta-/Bluetooth-painiketta painettuna 10 sekuntia, kunnes kuulet ilmoituksen ”Bluetooth device list cleared” (Bluetooth-laitepariluettelo tyhjennetty).

Poista Bose® SoundSport® -kuulokkeet lähdelaitteen Bluetooth-luettelosta.

Kaikkien Bluetooth-laitteiden tiedot poistetaan kuulokkeiden muistista, ja kuulokkeista voidaan muodostaa laitepari uuden laitteen kanssa.