Kuulokkeiden laitepariluettelon tyhjentäminen

Katkaise kuulokkeista virta.

Paina VIRTA-/BLUETOOTH-painiketta 10 sekuntia, kunnes kuulet ilmoituksen ”Bluetooth device list cleared” (Bluetooth-laitepariluettelo tyhjennetty).

Poista Bose® SoundSport® ‑kuulokkeet lähdelaitteen Bluetooth-luettelosta.

Kaikkien Bluetooth-laitteiden tiedot poistetaan kuulokkeiden muistista, ja kuulokkeet voidaan liittää laitepariksi uuden laitteen kanssa.