90 päivän riskitön kokeilu, kahden vuoden takuu ja maksuton perustoimitus yli 45 €:n tilauksiin

Kuulokkeiden laitepariluettelon tyhjentäminen

Pidä virta-/Bluetooth®-painiketta painettuna, kunnes kuulet ilmoituksen "Bluetooth device list cleared," (Bluetooth-laiteluettelo tyhjennetty) ja Bluetooth-merkkivalo alkaa sykkiä hitaasti sinisenä.

Virta-/Bluetooth-painike sykkii sinisenä

Poista kuulokkeet laitteesi Bluetooth-laiteluettelosta. Kuulokkeet ovat nyt valmiina yhdistettäviksi.