UUUSIA TUOTTEITA SAAPUNUT! TUTUSTU.
Myymälät Ostoskori

Kuulokkeiden puhdistaminen

Kaikkien Bosen® in-ear-kuulokkeiden ja -kuulokemikrofonien silikonisovitteet, kuulokeosat ja verkkosuojukset on tärkeä puhdistaa. Näin äänenlaatu pysyy parempana. Pienetkin roskat voivat aiheuttaa äänen heikkenemistä tai katkeilua.

Silikonisovitteet irrotetaan kuulokkeista ja pestään miedolla saippualla. Huuhtele ne huolellisesti ja kuivaa pehmeällä liinalla. Anna sovitteiden kuivua kokonaan, ennen kuin kiinnität ne takaisin kuulokkeisiin.

Poista silikonisovitteet nappikuulokkeista ennen kuulokkeiden puhdistusta ja pyyhi verkkosuojukset sitten kevyesti kuivalla, pehmeällä liinalla. Varo, ettet vahingossa paina korvavahaa liitäntöihin tai verkkosuojuksen läpi. Kiinnitä silikonisovitteet sitten takaisin paikoilleen.

Verkkosuojukset voi syväpuhdistaa seuraavasti:

  1. Irrota silikonisovitteet kuulokkeista.
  2. Levitä kuulokkeiden verkkosuojukseen hieman vetyperoksidia (pitoisuus enintään 3 %) pehmeällä liinalla tai paperilla. Varo, ettei nestettä pääse kuulokkeen avoimeen liitäntään.
  3. Anna korvavahan pehmetä viiden minuutin ajan.
  4. Kostuta pehmeäharjaksinen hammasharja vetyperoksidilla (pitoisuus enintään 3 %) ja harjaa verkkosuojusta kevyesti niin, että vaha irtoaa. Varo, ettei vetyperoksidia pääse kuulokkeen avoimeen liitäntään.
  5. Kun verkkopinta on puhdas, ravistele ylimääräinen neste ja lika varovasti pois ja kuivaa nappikuuloke pehmeällä liinalla.
  6. Kiinnitä silikonisovitteet takaisin paikoilleen.