MAKSUTON normaali toimitus 1 viikko ja 90 päivän riskitön kokeiluaika.

Bluetooth®- ja lataustilan tarkistaminen

Liittyy tuotteisiin:

Tilamerkkivalo sijaitsee oikeassa sangassa.

Bose Frames -lasien tilamerkkivalo

Bluetooth-yhteyden tila
Osoittaa mobiililaitteiden Bluetooth-yhteyden tilan.

• Hitaasti vilkkuva valkoinen tilamerkkivalo tarkoittaa, että Frames-lasit voi yhdistää tai ne muodostavat yhteyttä parhaillaan.
  • Nopeasti vilkkuva valkoinen tilamerkkivalo tarkoittaa, että Frames-lasit ovat muodostaneet yhteyden.

Lataustila
Osoittaa akun varaustason, kun Frames-lasit on kytketty virtalähteeseen.

• Yhtäjaksoisesti valkoisena palava tilamerkkivalo tarkoittaa, että Frames-lasit ovat latautuneet täyteen.
  • Vilkkuva valkoinen tilamerkkivalo tarkoittaa, että Frames-lasit latautuvat parhaillaan.

Huomautus: Jos laseihin on yhdistetty Apple-laite, lasien akun varaustaso näkyy laitteen näytön oikeassa yläkulmassa ja ilmoituskeskuksessa.