Akun tilan tarkistaminen

Kun kytket kaiuttimeen virran, akun merkkivalo näyttää akun varaustason kahden sekunnin ajan ja kuulet ilmoituksen akun varaustasosta (jos äänikehotteet ovat käytössä).

Voit tarkistaa kaiuttimen akun varauksen pitämällä virtapainiketta painettuna. Virran merkkivalo näyttää latauksen tason:

Virta

• Vihreä: Täysi tai keskitäysi varaus / virtalähteeseen kytkettynä – täysi lataus
  • Oranssi: Akku melko tyhjä
  • Oranssi (vilkkuu): Kytketty virtalähteeseen / latautuu
  • Punainen: Akku lähes tyhjä / alhainen varaus

Akku kestää normaalisti noin 8 tuntia keskitason äänenvoimakkuudella kuuntelua. Kovemmilla äänenvoimakkuuksilla kuuntelu kuluttaa enemmän virtaa, jolloin myös akunkesto on lyhyempi. Pidennä akunkestoa kuuntelemalla musiikkia alemmalla äänenvoimakkuudella.

Akunsäästötila

Akunsäästötila on nimensä mukaisesti tarkoitettu akkuvirran säästämiseen. Kaiutin siirtyy akunsäästötilaan, kun

• sitä ei ole käytetty kolmeen päivään ja jäljellä oleva varaus on alle 10 %
  • akku on täysin tyhjä
  • kaiutinta ei ole käytetty 24 päivään (akkuvarauksesta riippumatta).

Voit aktivoida kaiuttimen uudelleen kytkemällä sen virtalähteeseen. Älä pidä kaiutinta säilytyksessä pitkään, jos akun tilan merkkivalo palaa punaisena. Kun kaiutinta ei käytetä, säilytä sitä viileässä paikassa. Älä pidä täysin ladattua kaiutinta säilytyksessä pitkiä aikoja.