Akun tilan tarkistaminen

• Aina kun kuulokkeisiin kytketään virta, ne kertovat akun senhetkisen varaustason ja oikean korvaosan sisäpuolella oleva merkkivalo palaa 10 sekuntia. Kun käytät jotakin kuulokkeiden säädintä, merkkivalo palaa 10 sekunnin ajan.
  • Kun kuulokkeet ovat käytössä ja akun varaus käy vähiin, akkumerkkivalo alkaa vilkkua punaisena.
  • Jos kuulokkeisiin on yhdistetty Apple-laite, kuulokkeiden akun varaustaso näkyy laitteen näytön oikeassa yläkulmassa.