Akun tilan tarkistaminen

• Kuulokkeet kertovat akun senhetkisen varaustason aina, kun niihin kytketään virta. Akun tilan voi tarkistaa niskapannan oikean puolen sisäpinnalla olevasta ilmaisimesta.
  • Kuulokkeiden käytön aikana akkumerkkivalo alkaa vilkkua punaisena, kun akku on ladattava.
  • Jos kuulokkeet on liitetty Apple-laitteeseen, kuulokkeiden akun varaustaso näkyy laitteen näytön oikeassa yläkulmassa ja ilmoituskeskuksessa, joka avautuu, kun lukitusnäytön yläreunaa vedetään alaspäin.
Akun merkkivaloAkun tila
VihreäAkun varaus puolillaan tai täynnä
KeltainenAkun varaus on vähäinen
Vilkkuva punainenAkku on ladattava